Saltar al contenido principal
Castelló

Comunicat del Col·legi de Treball Social de Castelló davant la situació del COVID-19

viernes 13 de marzo de 2020 COTSCS

COTSCS apropa a les i els treballadors socials recomanacions per a evitar la propagació del coronavirus

Castelló, 13 de març de 2020. El Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, davant les recomanacions sanitàries per evitar la propagació del COVID-19, com a prevenció i en un acte de responsabilitat ha decidit:

1.- Ajornar la celebracio del Dia Mundial del Treball Social previst el passat dimecres 11 de març al Menador Espai Cultural de Castelló.

2.- Posposar totes les accions formatives i grups de treball que s’anaven a desenvolupar de forma presencial des del dia d’avui i fins a mitjans d’abril. Aquesta data serà revisable en funció de l’evolució de les circumstàncies. Això afecta en concret als grups de formació d’oposicions de sanitat, d’oposicions de funció pública i del curs de valoración de la dependència.

3.- Recomanar a les i els treballadors socials col·legiats diferents mesures d’acció i informació a la ciutadania, seguint el document elaborat pel Consell General de l’Treball Social que es pot consultar en el següent enllaç
4.- Finalment, es prega no acudir a la seu de Col·legi en la mesura del possible, realitzant les gestions de forma telemàtica (castellon@cgtrabajosocial.es) i també telefònica (964 26 12 15).

Gràcies a tots i totes per la vostra col·laboració.

Atentament,
JUNTA DE GOVERN DEL COTSCS

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro