Saltar al contenido principal
Castelló

Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS)

martes 23 de abril de 2024

COTS Castelló ha participat en el Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS), celebrat el passat 17 d’abril a Màlaga.

El passat 17 d’abril a Màlaga el COTS Castelló ha participat en el Congrés Internacional de Treball Social (CIFETS). La treballadora social Berta Martínez, vocal de la nova Junta de Govern del Col·legi, ens ha representat en aquesta cita tan destacada amb la seua participació en línia.

En el marc del CIFETS emergeix el Grup de Treball Social Ecosocial, un interessant espai en el qual s’ha reflexionat i debatut sobre qüestions vinculades a la perspectiva ecosocial.

A més, s’ha presentat un manifest per a impulsar el Treball Social Ecosocial, al qual podeu adherir-vos en el següent enllaç

———————————————————-

El pasado 17 de abril en Málaga el COTS Castelló ha participado en el Congreso Internacional de Trabajo Social (CIFETS). La trabajadora social Berta Martínez, vocal de la nueva Junta de Gobierno del Col·legi, nos ha representado en esta cita tan destacada con su participación vía online.

En el marco del CIFETS emerge el Grupo de Trabajo Social Ecosocial, un interesante espacio en el que se ha reflexionado y debatido sobre cuestiones vinculadas a la perspectiva ecosocial.

Además, se ha presentado un manifiesto para impulsar el Trabajo Social Ecosocial, al que podéis adheriros en el siguiente enlace

#TreballSocial #TreballSocialEcosocial

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro