Saltar al contenido principal
Castelló

Torlá trasllada al COTS Castelló la seua intenció de mantindre el finançament dels perfils de treballadores socials en els equips d'Atenció Primària dins del contracte programa 2025- 2028

jueves 4 de julio de 2024

La diputada de Serveis Socials llança un missatge de tranquil·litat a les professionals del TS i assegura a més que millorarà i dotarà de major flexibilitat programes com el SAD o Menjar a Casa

Castelló, 04/07/2024.- La presidenta del Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló, María José Pérez, i la secretària de l’organisme, Maribel Piera, s’han reunit aquest dijous amb la
diputada de Serveis Socials, Marisa Torlá, per a intercanviar impressions sobre el pròxim contracte programa (2025-2028) de la Diputació de Castelló en les mancomunitats i ajuntaments de la província de menys de 10.000 habitants.

Des de COTS Castelló les seues representants han preguntat a la diputada sobre el manteniment en el pròxim contracte programa dels perfils de Treball Social dins dels equips de Serveis Socials d’Atenció Primària finançats per la institució provincial. En aquest sentit, Torlá ha assegurat que, encara que està a l’espera d’una reunió amb la Generalitat per a poder concretar més sòlidament aquest punt, la seua intenció és mantindre el finançament.

“És un missatge molt positiu per a les treballadores socials que estan dins de l’actual contracte programa, que finalitza el mes de desembre, perquè existeix un compromís de finançament per a mantindre aquests contractes en el període 2025-2028”, ha dit María José Pérez.

D’altra banda, i sobre els programes com a Ajuda a Domicili o Menjar a Casa, inclosos en el contracte programa, Torlá ha mostrat la seua disposició “no sols a mantindre’ls sinó a millorar-los” i també ha posat el focus en la seua intenció de dotar-los de major “flexibilitat” per a “adaptar-los a les necessitats que ajuntaments i mancomunitats tinguen de cadascun d’aquests recursos”, han indicat des del Col·legi.

Així mateix, Torlá s’ha compromés a informar de qualsevol novetat sobre aquest tema a les representants col·legials quan es produïsca la citada reunió amb el govern autonòmic.

Finalment, des del COTS Castelló s’ha traslladat a la diputada la importància que els ajuntaments exigisquen la col·legiació entra les i els professionals del Treball Social que contracten en els serveis d’Atenció Primària.

“Ha sigut una trobada molt positiva en termes generals”, ha dit María José Pérez de la reunió amb la diputada provincial.

NOTICIA EN CASTELLANO

Comentarios

Aún no hay comentarios

Plataforma Online

Plataforma online

Col·legi Oficial de Treball Social de Castelló

Alcalde Tárrega, 32 bajo

12004 CASTELLO

Redes sociales

Síguenos en

Pago seguro